WhatsApp-Image-2021-04-08-at-23.41.18-3

Shiatsu. El coneixes? Estàs preparat/ada per la primavera?

Si durant l’hivern hem descansat suficient i hem acumulat energia, la primavera ens ha estat esperant. És un bon moment per depurar l’organisme tan a nivell físic com emocional amb la dieta i l’aptitud adequada. Així podrem estimular el nostre sistema immunitari. Es ara quan millor podem canalitzar la nostra energia per assolir els nostres objectius. Amb Shiatsu i altres teràpies naturals podem completar aquest procés i optimitzar al màxim tots els nostres recursos.

Si en l’etapa anterior no hem pogut parar per recuperar-nos i carregar piles, encara estem a temps de beneficiar-nos de la primavera. Podrem preparar-nos a tots els nivells per arribar a la nostra meta. Som com la natura, acumulem durant l’hivern i ara vivim un esclat igual que les plantes i els animals.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Et pot interessar

Articles relacionats

Per què plorem?

Hi ha tres tipus de llàgrimes: Llàgrimes basals que es troben en l’ull per lubricar, nodrir-lo i protegir la còrnia. Són una barrera protectora. Llàgrimes

Sabies que…

Quan no fem la digestió, el nostre fetge aprofita per depurar la sang. Les millors hores són de 23 a 1 h de la nit.