girl-2573111_1920

Cicle de la Llibertat i Shiatsu en Moviment

Shiatsu en Moviment treballa amb la connexió dels sis Meridians Antics amb el Cicle de Vida de la Gestalt, segons proposat per Bill Palmer. Ens proporciona una eina per poder completar la sensació de vida plena i felicitat. Els passos de desenvolupament natural de qualsevol procés, s’inicia per la Sensació i continua amb la Càrrega, Acció, Contacte, Satisfacció, Separació i tornar a començar. Si alguna de les fases queda interrompuda, podem caure en estats d’angoixa, estrés, irritabilitat, insomni, dispersió, entre d’altres, fins i tot contreure alguna malaltia. Això ens condiciona i no ens permet acabar un procés i començar-ne un de nou, a més de restar-nos salut.

Amb Shiatsu en moviment es treballa qualsevol bloqueig que aparegui en alguna fase, per aconseguir salut, equilibri, entusiasme i aprenentatge; i poder continuar amb el Cicle de Vida.

En tot nou procés rebem una sensació, l’acceptem, la mantenim i li donem força. A partir d’aquí passem a l’acció plena i eficient. Quan obtenim el resultat i prenem contacte amb la realitat, valorem la part positiva i la negativa, ampliant el nostre aprenentatge del camí fet amb satisfacció. Finalment acceptem que el procés ha finalitzat i el donem per tancat per començar-ne un de nou.

Es pot donar el cas de tenir varis processos oberts però no finalitzats, degut a possibles bloquejos. Això, dificulta prosperar en diversos aspectes de la nostra vida i no assolir els nostres objectius, sense ser ni tan sols conscients del perquè. Detectar on s’ha aturat el Cicle, ajuda a facilitar el treball i trobar la resposta a moltes inquietuds per tornar al camí desitjat.

.

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Et pot interessar

Articles relacionats

Per què plorem?

Hi ha tres tipus de llàgrimes: Llàgrimes basals que es troben en l’ull per lubricar, nodrir-lo i protegir la còrnia. Són una barrera protectora. Llàgrimes

Sabies que…

Quan no fem la digestió, el nostre fetge aprofita per depurar la sang. Les millors hores són de 23 a 1 h de la nit.